Fiksni tečaj konverzije 1 € = 7.5345 Kn

Fantastični gospodin Lisac

99,00 kn(13.14€)

OPIS KNJIGE: Lukavi gospodin Lisac svake se večeri odšulja u nizinu podno svoje jazbine i posluži se hranom s tamošnjih imanja. No sad se mora dati u bijeg! Trojica najpokvarenijih gazda u susjedstvu naumila su ga uloviti. Debeli Muljić, patuljasti Mješina i mršavi Mahuna udružili su snage i opkolili gospodina Lisca i njegovu obitelj. Ne znaju, međutim, da nemaju posla s bilo kakvim liscem: gospodin Lisac nikad se ne bi predao. Ali sad ga može spasiti samo najfantastičniji plan na svijetu. Muljić se dogegao. “Da mi je zgromiti tu prljavu, smrdljivu lisicu! Što ćemo, k jarcu, sada?” “Reći ću ti što nećemo učiniti”, rekao je Mahuna. “Nećemo ga pustiti!” “Nikad ga nećemo pustiti!” izjavi Mješina. “Nikad, nikad, nikad!” vikne Muljić.

RECENZIJE: Dječji roman pun zabave i akcije. “Fantastični gospodin Lisac”, pripovijest fantastičnoga gospodina Dahla, jednog od najomiljenijih pisaca za djecu (i odrasle) svih vremena, uz nezaobilazne ilustracije Dahlova stalnog suradnika, velikoga Quentina Blakea, naći će svoje mjesto na policama i u srcima najmaštovitijih mladih čitatelja.

O AUTORIMA: Roald Dahl bio je špijun, vrhunski borbeni pilot, povjesničar čokolade i medicinski izumitelj. Osim toga napisao je Charlieja i tvornicu čokolade, Matildu, BFG i još mnogo sjajnih priča. Još uvijek je najbolji pripovjedač na svijetu.

Kategorija:
NAZIV IZVORNIKA Fantastic Mr Fox
PREVODITELJ Lara Hölbling Matković
GODINA IZDANJA 2020
JEZIK IZDANJA Hrvatski
NAKLADNIK / PROIZVOĐAČ Znanje
FORMAT 150 x 215 mm
BROJ STRANICA 104 stranica
UVEZ tvrdi
MASA 0.26 kg

BARKOD 9789533601526