Bambbino slikovnice i bojanke

VIDEON d.o.o. Zenička 24, 10000 Zagreb

Dostava

  1. Proizvode koji su plaćeni sukladno dostavljenoj ponudi biti će isporučeni Kupcu u roku od jednog do pet radnih dana, (osim artikala koji su dostupni isključivo na skladištu dobavljača, otoka, ovisi o voznom redu trajekta i Dubrovačke regije – do deset radnih dana), pod uvjetom da su narudžbe zaprimljene do 12h od ponedjeljka do petka, računajući od dana uplate u slučaju virmanskog plaćanja. Ukoliko želite dogovoriti odgovarajući termin dostave, molimo Vas da to napišete u polje „Vaš komentar“ u zadnjim koracima zaključivanja narudžbe, kako bi mogli Vašu želju prenijeti dostavnoj službi.
  2. Prilikom obrade narudžbe, Kupac dobiva obavijest na mail.
  3. Dostavu vrši Prodavatelj angažiranjem renomirane dostavne (kurirske) službe. Redovna dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt željene adrese. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije dužan nositi robu do kata na kojem se nalazi kupac već do ulaza u zgradu. Opcija osobnog preuzimanja u https://www.bambbinoslikovnice.com/ trgovini, moguća je tek nakon što korisnika kontaktira djelatnik “bambbinoslikovnice.com” da je narudzba spremna za isporuku.
  4. U slučaju da Kupljeni proizvod Prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti u navedenim rokovima, o tome će obavijestiti Kupca radi dogovora o novom roku isporuke. U ovom slučaju Kupac ima pravo i na raskid Ugovora.
  5. Prilikom preuzimanja dostavljenog proizvoda, Kupac je dužan pregledati isporučeni proizvod i u slučaju vidljivog  oštećenja ima pravo odbiti preuzimanje istog te tražiti isporuku neoštećenog proizvoda.
  6. U slučajevima kada je Kupcu isporučen proizvod različit od onog kojeg je kupio, isti ima pravo na isporuku naručenog proizvoda, a ukoliko to nije moguće Kupac ima pravo na povrat novca u iznosu plaćene cijene proizvoda, cijene dostave i naknadu troškova povrata proizvoda te je dužan vratiti krivo dostavljen proizvod.
  7. Prilikom dostave, uz kupljeni proizvod, Kupac dobiva, račun, te potvrdu o primitku pošiljke koju je obvezan potpisati. Potpisom na potvrdi o primitku pošiljke smatra se da je proizvod preuzet bez vanjskih vidljivih oštećenja.
  8. Cijene dostave istaknute su na https://www.bambbinoslikovnice.com/ i u njima je sadržan pripadajući PDV.
  9. Dostava se vrši samo na području Republike Hrvatske.